Herken je een van deze vragen?

  • Zit ik wel op mijn plek in mijn huidige baan?
  • Ik ben vastgelopen in mijn vorige baan. Hoe vind ik een baan die bij me past? 
  • Ik heb al heel veel gesolliciteerd, maar nog steeds geen baan... wat kan ik doen?
  • Binnenkort raak ik mijn baan kwijt door reorganisatie of ontslag: Hoe vind ik weer een nieuwe baan?
  • Door ziekte kan ik mijn oude functie niet meer uitoefenen: wat nu?
  • Ik heb geen uitkering maar ik wil me wel graag nuttig maken: wat zijn mijn mogelijkheden?

Kom naar de Krachtcentrale!

Of je nu werkt, een uitkering hebt of voor jezelf wilt beginnen: Een loopbaan- of re-integratietraject bij de Krachtcentrale helpt je kracht en beweging te brengen in je loopbaan en leven. 

Het unieke van de Krachtcentrale is dat je het traject samen met andere deelnemers doorloopt. Het is een combinatie van een groepstraject en individuele coaching. De groepsdynamiek helpt je om in beweging te komen én te blijven.

Wat levert het jou op?

  • Inzicht in je kwaliteiten, drijfveren, waarden en mogelijkheden
  • Een plan waar je concreet mee aan de slag gaat
  • Concrete én krachtige presentatie en sollicitatietechnieken
  • Een netwerk dat je helpt jouw plan waar te maken

Ons aanbod

Regulier programma
Voor uitkeringsgerechtigden (WW en bijstand), mensen zonder uitkering, in ziektewet of WIA en voor parttime werkenden. In dit uitgebreide programma doorloop je een training van 6 weken, gevolgd door 4 maanden werkruimtebegeleiding, gedurende 2 dagdelen in de week. Lees meer...

Deelnemers over hun traject

Carlijn (volgt een outplacement):
‘Het groepsproces heeft me enorm verrast. Bij de eerste bijeenkomst is iedereen nog wat afwachtend, maar de professionele en enthousiaste trainers weten de groep in no time om te vormen tot een hechte club. De Krachtcentrale is voor mij een bron van inspiratie, kennis, talenten en fijne contacten, maar ook een stok achter de deur om aan mijn plannen te werken.  En ik heb ontdekt dat netwerken, waar ik als een berg tegenop zag, ook leuk kan zijn! Omdat het op mijn eigen manier kan.’

Gerard (re-integreerde vanuit ziektewet):
‘Een goede organisatie die je ECHT helpt de weg terug te vinden in jezelf en maatschappij.’

Kristine (volgde een re-integratietraject):
‘Een super initiatief van gedreven mensen! De Krachtcentrale (en je groepsleden!) hielpen mij vooruit! Ik vond het super en had na een paar maanden al een leuke baan wat eerst maar niet lukte.

Theo (volgt een re-integratietraject):
De Krachtcentrale 013 doet zijn naam eer aan. Het is een plek waar je weer in je kracht komt. Ieder op zijn/haar eigen nivo. En je doet het niet alleen, maar samen. Samen met andere deelnemers, en onder begeleiding van een drietal professionele trainers/coaches.
Ik heb ook veel nieuwe mensen leren kennen. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en kennis. Iedereen wil de ander verder helpen. Sparren, elkaar tips geven en netwerken. Maar soms is het van korte duur, en vliegt iemand weer uit. Op weg naar zijn/haar nieuwe baan. 
Dank aan Caroline, dat jij mij hebt geintroduceerd bij De Krachtcentrale 013.

Pauline (over haar spoor 2 traject):
Na een burn-out kon ik bij DKC in een veilige omgeving afstand nemen van mijn werk. Het was een verademing om met heel verschillende mensen de cursus te volgen en elkaar te kunnen motiveren. Maatwerkopdrachten en persoonlijke gesprekken hebben me daarnaast geholpen mijn wensen voor de toekomst te onderzoeken. Er wordt gedacht in mogelijkheden en je talenten krijgen alle aandacht. Inmiddels heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug en heb ik weer zin om mijn talenten in een andere omgeving in te gaan zetten.